Dear diary...


sunnuntai 23. lokakuuta 2011

When I came to Spain and I saw people party

Heipsukka kaikille!

Elikkä en ole tässä nyt kahteen viikkoon tänne mitään sönkännyt johtuen äkkilähdöstäni ihanaan, ihanaan _LÄMPIMÄÄN_ Espanjaan!
Luoja sentään teki niin hyvää olla pois täältä kurjuudesta ja kylmästä edes viikon. En oikeesti tajua, miten me suomalaiset kestetään tätä masentavaa ilmastoa...

Nomutta niin, matka oli yleisesti mukava:) Äiti ja iskä vei meitä _aina pienenä Kanariansaarille  mut jotenkin tykkään enemmän itse manner-Espanjasta. Näkee oikeita ihmisiä eikä vaan sitä saamarin turistilaumaa.
Tä on toinen kerta kun oon Espanjan mantereella ollut ja mun käsitys siitä maasta vaan paranee! Rakkaus.
Tosin vois sanoa, että tä oli ehkä mun elämäni ulkomaanreissuista ollut se tapahtumarikkain... enkä sano tätä hyvällä ainoostaan :D Jouduttiin tosiaan poliisiasemalle, lääkäri kävi myös, passi oli vanhentunut ja mikä pahinta KAMERAT UNOHTUI KOTIIN!!!
Siksi nä tän postauksen kuvat tulee olemaan vähän huonolaatusempia... Ostettiin sieltä joku pokkari koska kuvia oli saatava! Ja tuleehan pokkaria kuitenkin käytettyy esim. konserteissa ja tälläsissä.
Elikkä tässä pari kuvaa viikolta ja ehkä jotain selitystäkin heh.
'

Perus " Olen turisti joten näpsin kamerallani helvetisti kuvia palmuista...."


Lauran ja mun luksus huoneiston maisemaa. Eihän toi hotelli ollut mikään luksus oikeesti, mut näköala oli kyl upea!
Matkustettiin autolla jonnekkin vuorille katsomaan pientä kaupunkia ja jotain siltaa mitä kouluni rehtori suositteli :D En nyt tiedä itse kaupungista, mutta menomatkalla maisemat oli niiiin upeita! Koska kaupunki niin korkealla vuorilla, tie meni pilvien yläpuolella. Silloin harmitti järkkärin puuttuminen.


Harmittaa tä huono laatu mut laitan silti näit tänne ku kerranki on paljon kuvia :D
Vuorilla olevassa pikkukylässä oltiin ehkä yhteensä joku 10 min :DDD Koska alko tulla pimeää ja ainakin mä halusin alas vuorilta turvallisesti niin et näkee eteensäkin .
Eli, juostiin ottaamaan kuvia tosta sillasta ja lähdettiin pois... :D


Innostunu :D


Parasta matkassa oli kuitenkin se, että Malaga niminen kaupunki oli vain 30 min. metromatkan päässä hotellista! Lähdettiinkin Lauran kanssa sinne melkeimpä joka päivä.
Malaga on ihan _tajuttoman kiva kaupunki ja vähän Helsinkiä isompi, eli just kivan kokonen. Ihmiset oli siellä niin ystävällisiä ja jotenkin lämpimiä. Vaikka hengattiin Lauran kanssa pe ja la iltoina jossain aukiolla mihin kaikki nuoriso kokoontui, en nähnyt yhtäkään nuorta kännissä. Jotenkin siel oli sellanen turvallinen olo verrattuna Turkuun. Taisiis, Turussahan noita känniääliöitä örveltää poikkeuksetta keskustassa joka viikonloppu.. Aina ulkomailla käydessä tulee sellanen olo et luoja olispa Suomessakin tälläistä. No kai se alkoholi ja örveltäminen kuuluu vaan tänne pohjolaan.

Oli muuten niin siistiä kun lauantaina Malagassa oli mielenosoitus ja tuntui oikeesti et kaikki paikalliset asukkaat oli kokoontunut keskustaan!Kaikki tanssi ja huusi ihan innolla ja täysillä et tuli vähän sellanen what the fuck olo :D
Harmi kun ei ollut kameraa silloin :/

Ja mentiin Lauran kanssa katsastamaan paikallinen emojen/punkkarien/friikkien kokoontumispaikka ja yllätyttiin kauheesti kun ihmiset ympäröi heti meidät ja tuli tutustumaan ja pyytämään yhteiskuvia! :D Harva osas heistä enkkua ja oli kiva olla siinä vaan ku 30 ihmistä tuijottaa ja pölisee espanjaa, no osas siellä jotkut enkkua kuitenkin. Tossa ylemmässä kuvassa toi poika oli Hollannista tullut Malagaan Paramore miittiin. En tajuu miks he halus yhteiskuvan, kai Hollannissakin ihmiset on valkoihosia?? Muita yhteiskuvia en löytänyt ja kameraa ei viellä tuona päivänä oltu itsellemme hankittu.
Nomutta anyway, oli kivaa saada uusia kavereita!
Eipä tässä kai mitään muuta... Laitan sitten joskus tänne ostoksistakin kuvaaa mutta nyt ei pysty, viikon läksyt tekemättä.
Hauskaaa viikkoa kaikille!


Iloinen rakohiuksi kuittaa.

2 kommenttia: