Dear diary...


lauantai 14. huhtikuuta 2012

Still so young and anxious to be free

Moikka taas piitkästä aikaa!
Taaskaan en ole saanut aikaseksi raapustaa tänne mitään postausta :/ En vaan tajua mikä siinä on, kuvia on vaikka millä mitalla ja omien kuulumisten kirjoittaminenhan on aina hauskaa :-D Ehkä se on vaan tä mun ajankäyttö, jonka vuoksi tää mun blogielämä on aika hiljasta.

Nomutta, mulla olis tässä nyt lähiaikojen kuvia. Ajattelin, etten tähän postaukseen laita ollenkaan musiikkia, teen oman postauksen niille sitten. Pistän tähän ensimmäiseksi mun ja Lauran graffitikuvat. Oltiin jossain Varissuon läheisillä bunkkereilla kuvaamassa toista kertaa kun viimeksi saatiin niin kivoja kuvia kaksi vuotta sitten. :D Kävin muuten kampaajalla leikkauttamassa etuhiukset itselleni :)






 

Toi reissu oli omalla tavallaan onnistunut, mutta tosiaan rämmittiin siellä metsissä TURHAT (!!!!) korkkarit jalassa. Korkkareita ei edes missään kuvassa näkynyt XD Ja oli kylmä ja meillä oli kauhee nälkä ja kaikkea. No, eloon jäätiin :)

Ja sitten!!!
Mä sain kolmen viikon odotuksen ja monen kuukauden haaveilun jälkeen tiistaina postissa jotain niin upeaa.


Jep. Soin viimein itselleni luvan tilata kauniit, upeat Jeffrey Campbellin Litat. Kynsin hampain maksoin nä mun viime kesätyörahoista joita oli viellä jäljellä. Toi laatikko on muuten myös aivan ihana ! :)









Nyt en kyllä mitään kallista vähän aikaan itselleni osta, ainakaan materiaa siis :-D Ahdistaa kun kesällä on tulossa niin paljon kaikkea festaria, mutten yhtään tiedä mihin sitä rahansa laittaisi vai laittaisiko ollenkaan. No, onhan tässä viellä hyvä aika sitäkin pohtia.
Mun piti tätä tänne bogiin tulla myös kysymään, että onko teillä mahdollisilla lukijoilla jotain postausideaa? Musta tuntuu, että kirjotan aina näitä samoja kuulumisia tänne, olis jees laittaa jotain muutakin välillä!!

Haluaisin taas lisätä ton anonyymien mahdollisuuden kommentoida, koska musta se olis kauheen kiva kuulla muiltakin kommentteja. Oon nimittäin huomannut kommentoivani useasti lukemiini blogeihin  anonyymisti, koska oon jotenkin kokenut sen miellyttävämpänä :D Toisaalta, oon jotenkin kokenut saaneeni tarpeeksi näiltä aivot narikkaan anonyymeiltä. Täytyy miettiä tätä XD
Tässä minä kaksi vuotta sitten keltaisilla korkkareillani samaisessa graffipaikassa !: D Harmi, kun kaikki noi vanhat kuvat oli kadonnu koneen rikkouduttua ja tä oli vaan jäljellä irc-galleriassa.


Hyvää kevättä teille kaikille! :---)

14 kommenttia:

  1. ooooo noi kengät<3 mut sun pitäis tehä sun ihanien vaatteitten takia lookbook.nu:hun tunnukset !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, en mä taida uskaltaa!! :DD Ku mulla on ollu sellane mielikuva, et siel on ainoostaa sellasii übertyylikkäitä hipsterihmisiä XD

      Poista
  2. Voisit tehä joskus postauksen siitä, miten sun tyyli on muuttunu vuosien varrella :3 Sulle muuten sopii tuo otsatukka tosi hyvin ja alimman kuvan hiukset on kivat ;ww;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha muistin just, että mähän oon tehnyt sellaisen joku vuosi sitten XDD Mut vois tehä jonkun paremman version, noi kuvat on ihan oudosti mennyt tohon ja en osannut oikeen sillon kirjottaa mitään järkevää. Häpeen noit kuvii, mut tässä linkki :D
      http://icanfeelmusic.blogspot.com/2011/03/jokainen-tajuaa-klovnin-kyyneleet.html

      Poista
  3. ihania kuvia (: ! noi kengät on aivan järjettömän kivat :D

    VastaaPoista
  4. ou mai kaad koskahan mulla olis varaa litoihin .___.♥ ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäki olin haaveillu noista jo pienen iäisyyden ja nyt sitten viimeinkin sain ne käsiini ♥ oon niin pihi ihminen, etten varmaan olis ostanut nytkään ilman alennettua hintaa :D

      Poista
  5. sulle ois haaste mun blogissa :33
    http://saintsoflosangeles.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. noi kengät on täydelliset ! onks noi miten mukavat jalassa? : )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noi on mukavimmat kengät mitkä oon ikinä omistanu!! Ehkä vähä liia isot mulle, mut muute istuu täydellisesti: ) Ja tosi helppo kävelläkki !:--)

      Poista
  7. ooi Jeffrey Campbellin kengät on ihania!
    Ja toi väri varsinkin on tosi hieno. :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään noista kengistä iha sairaasti! :D Toi väriki on kiva, ton värisii ei oo kauheesti näkyny :)

      Poista