Dear diary...


keskiviikko 2. toukokuuta 2012

I know everything that shine ain't always gonna be gold



Kuuntelin ekaa kertaa ton kappaleen pari tuntia sitten ja se on pyörinyt siitä asti mun päässä. Aivan tajuttoman kaunis, ei voi muuta sanoa.



Mulla on liikaa kuvia joita mä haluaisin täällä jakaa, mutta päätin nyt ensiksi laittaa tänne pari lauantaina otettua kuvaa meixistä. Tultiin Lauran kanssa kotiin illalla ja mä vaan päätin, että mennään tohon tien toiselle puolelle vähän kuvaamaan. Ja kannatti mennä, sillä vaikka yleensä en tykkääkkään tollasista "jee istun maassa" kuvista niin oon tosi tyytyväinen tohon ensimmäiseen kuvaan. En oo käyttänyt pitkään aikaan noita mun amerikanlippushortsejani, koska ne ei oikein imartele muo mun mielestä, mutta nyt ne sai taas käyttöä.




       
                          Paita - löysin kaapista, joku äidin vanha.
                          Housut - Carlings
                          Alustoppi ja hattu - Gina
                          Kengät - Jeffrey Campbell


Tässä vähän "päivän asu" tyyppisiä kuvia.. :D Ei toi asu mikään ihmeellinen oo, mutta mulla ei oo mistään muusta asusta yhtään kuvaa. Oon kulkenut samat rynttyyt päällä aina just sopivasti silloin ku kamerakin on ollut mukana... :D





Järkytyin suuresti katsoessani tätä kuvaa. Mun hiukset on aivan kamalassa kunnossa näinä päivinä. Lisäksi mun vakio hiusväri jota oon käyttänyt tässä jo pari vuotta on sattuneesta syystä loppu sekä kaupassa että nettikaupoissa. Kiva. Oon nyt viikon aikana ostanut kolmea eri sävyä. Ensimmäinen ei tarttunut ollenkaan, toinen teki mun päästä ___vihreän juuri ennen vappua ja kolmas on täysin sininen ja se pelasti täpärästi mun vappunikin <3 Mun toimintasuunnitelma on nyt yhdistellä kahta jälkimmäistä niin, että saan mun turkoosin reuhkan pysymään kuosissa :D Sitä ekaa väriä oon käyttänyt pidennyksiin ja tosta kuvasta näkyykin tollasia söpöjä vaaleensinisiä raitoja. : )




Tässä tä väri joka ei kunnolla tarttunut jota käytän nyt mun pidennyksiin.



 Ostin uudet pidennyksetkin, mutta en oo viellä raaskinut niitä värjäillä.

Sitten voisin kertoa vähän mun vapusta. Olen noissa kuvissa äärettömän edustava niinkuin luonnollisesti tapoihini kuuluu!! :DD


Lähdettiin Lauran kanssa joskus puoli kuudelta keskustaan päin joka osottautui virheliikkeeksi, sillä ystävämme saapuivat keskustaan vasta tunnin päästä. Tässä on mun vapun asu. Pelkäsin, että mulla tulisi yön pikkutunteina kylmä, mutta noi oli just sopivat varusteet eikä palellut yhtään.
Kun Kate, Rose ja Marika tulivat kaupunkiin suunnattiin kohti Paavo Nurmen stadionia ja siellä oli muutama kaveri odottamassa.


Rose, minä ja Marika
 Ei kuitenkaan kovinkaan kauaa siellä jaksettu istua ja lähdettiinkin sitten Vartiovuorelle. Matka kesti meiltä varmaan tunnin mutta ainakin hauskaa oli :D Vartsalla oli aivan tajuttomasti ihmisiä ja tunnelma oli kyllä katossa jos katto olisi ollut. :D Menin siellä sitten mun juhisystävien kanssa istuskelemaan ja seisoskelemaan. :---)

Mirka ja minä
Loppuillasta en sitten kauheasti halua selittää tänne.. :--D Kerron kuitenkin yhen jutun vielä, aaivan loppuillasta meidän porukkaan eksyi sattumalta erään bändin rumpali jonka biisiä olin itseasiassa kuunnellut juuri päivällä. Juttelin sen kanssa sitten rummuista ja olin kyl tosi ilonen. Tosin aamulla nolotti vähän ja pelkään, että se sai musta jonkun hullun fanityttökuvan kun sitä niin innokkaasti halailin XDDDD Nomutta, saakoon.


 Pistän tähän loppuun vielä pari mun mielestä loisto biisiä.



En tiiä oonko tän tänne jo linkannut, mutta oon löytänyt tän biisin uudestaan. Kerrassaan mahtava.



Artistina Rihannasta en niinkään pidä, mutta tä biisi on jotenkin tosi kaunis.



Oltiin tossa katsomassa Project X ja tä soundtrack oli vaan niin hyvä! Oon kuullu biisin ennenkin, koska alkuperäsessä mukana on MGMT joka on yks mun lempi bändeistä. Jotenki vaa tä iski enemmän ja tätä kuunnellessa tekee vaan mieli tanssia :D

Hyvää loppuviikkoa kaikille! :)

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :DDD no ehkä mä sit uskallaudun sun kannustamana sinne laittaa kuvii :DD ja itse vaan oot kaunis <3 !

      Poista
  2. MUA SUUTUTTAA KUN OOT NIIN IHANAN NÄKÖNEN JA IHANA TUKKA JA IHANIA VAATTEITA. yhdyn, tee lookbook meitsi fanittaa heti paikalla :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD ehkä mä sit uskallaudun laittaa! :DD ja itselläs vast on ihaniiii vaatteita joten ei tarvitse suuttua D;; <3

      Poista
    2. Hei, valitsin sun blogin mun Liebester-listalle! :) http://howcouldbesodrevil.blogspot.com/

      Poista
    3. voi vitsi, kiitos paaaaljon! :--)♥

      Poista
  3. Hei mul ois mun blogissa sulle ns,palkinto/merkintä (= käyppäs lukasemassa! (=

    VastaaPoista