Dear diary...


keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Rumat ne vaatteilla koreileeAjattelin tänne pari juttua pistää mitä oon tilannut Ebaysta! Omasta naamastani  en tänne nyt aijo uusia kuvia laittaa paitsi yhden havainnollistamaan mun ulkonäköni kauheutta tällä hetkellä. Oon koko viikon istunut vaan täällä Jäkärlän synkkien metsien siimeksessä. Mun lukuloman tavote on selvästikkin pääasiallisesti syrjäytyminen, koska toi luku ei niinkään oo sujunut mallikkaasti. Menin viellä aloittamaan blondauksenkin koska oon kyllästynyt tohon puolet mustaan puolet turkoosiin. Mitään hyvää kotona itsekseen blondauksesta ei tietenkään seurannut ja nä on aivan kamalat :D Mulla onkin suunnitelmissa leikata koko sivu ja heittää noi paskanruskeet palaneet hiusraasut vessasta alas.
Mutta joo. Verkkareissa ja hiukset mahdollisimman tiukasti ponnarilla mä oon täällä elellyt. Ihan kamalaa XD

NAMI NAMI

Ja sit on pakko tänne vielä laittaa että ai että! Viimevuonna juuri samoihin aikoihin tilasin mun ekat Jeffrey Campbellit ja nyt sitten on hankinnassa uudet ;_; Ah. Rakastan JC:n kenkiä, harmi vaan kun niitä ei joka päivä viitti tilata.. Mut eka mun piti tilata tälläset
  

Mutta jäin epäröimään liian kauaksi aikaa niiden helvetin kallista hintaa (230 $) Ja juuri kun päätin että kyllä mullakin on kerran vuodessa oikeus ostaa hienot kengät, mun koko oltiin myyty loppuun. Enkä enää löytänyt mistään noita ainakaan niin että niitä voisi Suomeen tilata. Joten päädyin sitten näihin.
Ovat nekin niin kauniit ;_________; 
Mutta joo. Tulipas ihanan materialistinen postaus tännekkin tehtyä. Minkäs sille mahtaa kun ajattelee vaan itseään ja omaa ulkomuotoaan.. tai sitten ei. :D Mulla ei oo tänne nyt mitään syvällisiä pohdintoja kirjotettavana, joten päätin nyt sitten kerrankin pitäytyä vaatteissa. En edes jaksa postata mitään musiikkia tänne koska suoraan sanottuna oon vaan kuunnellut sellasta Pittbullin kaltasta fuck fuck sex sex tyylistä musiikkia lenkillä että niin. 

Hauskaaa alkavaa kevättä kaikille!!! :------)


2 kommenttia:

  1. Mä oon just aikeissa kans seuraavaks hankkii noi Lita Capit♥ Ihanat!

    VastaaPoista