Dear diary...


tiistai 21. kesäkuuta 2011

I'm Free As My Hair


Heippa kaikille! Oon onnellinen nyt. Enää 7 päivää töitä jäljellä, sitten koittaa rikkaus ja vapaus<3 Luvassa on Ruisrock (paskoine esiintyjineen) Berliini, rillaus ja kaiken maailman tapahtumat. En malta odottaa, että mun kesä voisi jo alkaa: D


Melkein vuosi sitten ihastuin Ruisrockissa bändiin nimeltä Ginger Ninja! En ollut ennen festareita kuullut siitä, joten en tiennyt silloin edes kyseisen bändin nimeä:D Nyt _vuosi_ keikan jälkeen Laura sunnuntaina kertoi bändin nimen mulle ja oon aika onnellinen. No nyt olenkin sitten kuunnellut niiden biisejä tässä ja rakastuin noihin poikiin.
Noi miehet on niin seksikkäitä ja musiikki on tajuttoman siistiä! Ah rakastanrakastanrakastan:--D
Muita kesäisiä biisejä mitä oon täällä töissä (...) kuunnellut:DTätä biisiä kuuntelin sunnuntaina, kun päätin lähteä lenkille ihanaan kesäsateeseen!
Joku kiva ihminen, joka tietää miten noi kuvat saa tähän postaukseen isompina voisi neuvoa muo? :D Olen epätoivoinen, en kestä noita pikkukuvia enää kun niitä joutuu aina yksi kerrallaan painelemaan isoiksi....
Mä menen varmastikkin juhannuksena ihan vaan mökille:) Onneksi siellä on aina pari kaveria paikalla, niin uskon et tulee ihan mukava juhannus:--)
Mitä juhannussuunnitelmia teillä on? Meettekö mökille vai ootteko kavereiden kanssa? :--)

XOXO Veuxuuuu

7 kommenttia:

 1. Tosisuomalainenhan se korpheen mökille menneepi ;)

  VastaaPoista
 2. Oi onnekas, sulla enää 7 päivää töitä! Mulla vielä neljä viikkoo.. ei paljon naurata :D

  Ja mitä kummaa ruississa on just hyvät esiintyjät :o

  VastaaPoista
 3. RedRaven ~~ haha :D totta ;)

  Ella ~~ voi suoo :(( no mut saat sitten paljon rahaa talvel tuhlattavaks D:
  Ja joo, en tykkää noista Bring Me the Horizoneista ja muista iimou bändeistä, ainoo mikä on oikeesti hyvä mun mielestä on Hurts :) Ja okei, kyllähä toi Paramoreki menee D:

  VastaaPoista
 4. Nii onneks!:D mut joo emmääkää noita kuuntele, mutta just Paramore on ihan huippu ja PMMP on mahtavin koskaan :D Plus diggailen paljon noista Raappanasta ja Jukka pojasta ja sille ni oon iha jeeejejeje! Jos pääsen sinne...

  VastaaPoista
 5. Vaikka saatkin kuulla varmasti törkeän usein omistavasi upeat hiukset, niin sanompa silti että ihanat ovat! ^^ itekkin harkitsin aikoinaan turkoosia pinkin sekaan, mutta toistaiseksi pysynyt yksivärisenä..

  VastaaPoista
 6. My favourite song at the moment! LOVE your hair!

  VastaaPoista
 7. Insanity ~~ Kiitos paaaaljon! :) Mäki tykkään mun hiusten väristä tällähetkellä:D Harmi vaan, kun joka pesun jälkeen ne haalistuu haaleen vihreiksi.... mut joo :) kiitos!

  Nicci ~~ Thank you so much ! <3

  VastaaPoista