Dear diary...


sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Dancing with strangers

Jeee, enää alle kaksi viikkoa Enriquen keikkaan! Mun on ihan pakko päästä katsomaan tuota herraa! Ihan vaan sen takia, että se eksyy tänne, TÄNNE Turkuun. Ja nyt kun sen noi uusimmat biisit on viellä ihanan tanssittavia ni ei jhesus tulee olee hauskaa:) En oo pitkään aikaan ollutkaan suuremmalla keikalla, en ees muista et millon olisin viimeksi ollut :O Pienemmillä keikoilla on sitten tullut vähän enemmänkin käytyä! Mutta ei ihmismäärä oo tärkeä, kunhan meno vaan on kohdillaan. Esimerkiks olin syksyllä Disco Ensemblen keikalla Klubilla ja siellä oli ihan loistava tunnelma, toisaalta mulla oli silloin 38 astetta kuumetta, joten se pilasi vähän keikkaa. Mutta joo-o en malta oottaa, että saan näyttää taas tanssilahjakkuuteni (:D) ja pyörähdellä Enriquen tahtiin. (kuvat Disco Ensemblen keikalta) Tanssista tuli mieleen, että perjantaina oli taas oikein mukavaa Pian bileissä. Tälläkertaa sinne ei tunkenut liikaa ylimääräisiä ja sen takia ilta oli ehkä viellä hauskempi kuin viimeksi. Ja sitten taas jälleen kerran, koeviikko alkaa. En ole ainakaan viellä kovinkaan toivoton, syytä olis. Matikka ja kemia on mulle ylitsepääsemättömiä. Mutta oon ennenki selvinny, tuun selviimään nytkin!:D Jotain ihanaa. En tajuu miks en oo kuullu tätä ennen. Kauheen tutun kuulonen kyllä oli kun kuuntelin ekaa kertaa :O Mut joo-o, söpö:) Oon niin ylpee,että noi on suomalaisia! Kahdella noista on sama sukunimi kun mulla<3:D Ps. Laitoin uuden bannerin jos joku huomasi. Tein ton työn joskus kauan sitten eikä ollut oikeen muuta siniseen teemaan sopivaa:D Toi on vaan hetken, mutta olis kiva saada mielipiteitä, anonyymeiltäkin!

5 kommenttia:

 1. aee sun hiusset on nii herkulliset :o ja onnee matikkaa ja kemiaa, minul on ihan samat eessä eikä helppoo tuu olemaa D:

  VastaaPoista
 2. aw kiitos paaaaljon!<3 ja joo onnee sullekki! toivottavasti kummatki onnistutaa XD

  VastaaPoista
 3. toi banneri on tosi söpö ja sopii tähän blogiin. :3

  VastaaPoista
 4. toi banneri on kiva, se vaan on vähän hassun näkönen ku se on kapeempi ku muu blogi, mut muuten se on älykiva :>

  VastaaPoista
 5. demonilesboankka ~~ aw kiitos<3 mustakin noi värit sopii ihan semihyvin :D

  nellilove ~~ hei joo, katoin nyt ekaa kertaa itsekki tota oikee kunnolla ja on se vähän hassun näköinen noin:D Pitää äkkii tehä joku sopivampi! Kiitti ku huomautit!:D

  VastaaPoista