Dear diary...


keskiviikko 17. elokuuta 2011

God Beat


Upea, lahjakas poika :--o Rakastan jokaista Linkin Parkin biisiä ja täytyy sanoo, et tä on kyl melkee yhtä hyvä ku alkuperänenki!

Joo-o ekakskin. SAATANA SUO BLOGGER !!!!!!!!!111111
Oon yrittäny tässä nyt jo viikon kynsin hampain postata tänne kuvia, mutta tä ihana sivusto ei suostu lataa mitään ja jos suostuu, niin ne on aivan omituisesti vääntyneitä :D Mutta joo, nyt sain nerona tänne pari kuvaa ladattua Colourscapesta jossa olin Sinin, Heidin ja Lauran kanssa :)

Koulut alkoivat taas ja en oo yhtään masentunut! Mulla on niin kiva jakso tässä ekana, etten edes ajattele mitään kamaluuksia kuten ruotsia taikka matikkaa! Kuvista ja musiikin projekti, jebou.
Vaikka rehtori pitikin erittäin innostavan puheen kakkosille: " Tästä tulee kouluaikanne pahin vuosi. Toivottavasti ette masennu. Numeronne laskevat... yms.." Mä yritän pysyä positiivisena :)
No okei, varmaan tä kakkos lukiovuosi voi ollakkin aika raskas, mutta hyvänä puolena on se, ettei mun numerot voi enää kauheesti laskea :--DOltiin myös Helsingissä yksi päivä ja sain kuin sainkin kivoja juttuja mukaan :) Tähän loppuun viellä tälläinen päivän asu tyyppinen juttu heheKengät - Spiritstore

Paita - Weekday

Huivi - Monki

Shortsit - Ginatricot

Kaulakorut Berliinstä :)

Sitten tähän loppuun vielä :Vaikka en oo Nevershoutneveriä vuosiin fanittanutkaan pakko sanoa, että ihanaa musiikkia taas jälleen kerran :)<3

4 kommenttia:

 1. Heipä hei.
  Ajattelin kysästä, että paljon teidän pikkuinen siili maksoi aikanaan? Oliko siilin pitäminen kovinkin hinnakasta? :--)

  Ihailin sitä kyllä niin paljon, on ne siilit vaan niin söpöjä. Mutta nyt on iskenyt kamala siilikuume XD! Tosin, en voisi sellaista ottaa vielä moneen vuoteen.
  Kuhan teen taustatutkimusta.

  VastaaPoista
 2. Apua siit on jo niiin kauan kun käytiin se ostamassa ;__; mut Elmeri maksoi jotain 200 euroa : D En muista nii tarkkaan, koska ostettii sellanen paketti mihin kuulus samalla kaikki terraariot ja lämpömatot ja tälläset :)

  Ja siilin pitäminen on tosi halpaa! Ainoo mikä oikeestaa maksaa on just ne madot, et siihe meni sillee 7 euroo kolmes viikossa :d

  VastaaPoista
 3. Oho, kuulostaa halvalta :D!! Verrattuna esim kissani kulutukseen :'D

  Aivan aivan no mukavan "paketin" saitte silloin :o !
  No mut joo, kiitos :--)))

  VastaaPoista
 4. Jooo, ei siilit varmaa kauheesti kuluta muihi lemmikkeihi verrattuna XD

  VastaaPoista