Dear diary...


maanantai 26. syyskuuta 2011

Little in the Middle

Helloou!


Ostin ehkä maailman ihanimmat syyskengät!!
Ensin etsin Turun huimasta valikoimasta vaan mustia kiilakorkoja, mut en löytänyt mistään kohtuuhintaisia ja kiiltonahkaisia joten päätinkin ostaa ruskeet! Ja oon niin tyytyväinen. Luulin ettei ruskeet sopis mihinkään mun vaatteisiin, mut ne sopiikin melkeen jokaiseen asuun.


Andiamo, 69 e
Ostin myös viimeviikolla karvaliivin. Piti ostaa jo viimevuonna, mutta en löytänyt yhtään kohtuuhintaista. H&M:ltä löysin kuitenkin kivan liivin 20 eurolla:)!


Paita - Monki

Legginssit - JC

Hame - H&M

Kengät - Disko

Liivi - H&MViimeviikko sujui hieman hämmentävästi... Eikai siitä oikein mitään tänne kerrottavaa ole. Jee. :D Mp3:sessa on soinut mm. nämä biisit:Laura linkkas mulle tän Milowin biisin ja oon niin rakastunut ;__; Kun iltaisin tulin bussilla kotiin sateessa, ni tä jotenki piristi ihanasti:)Vaikka mä en erityisesti Anna Abreusta pidä, täytyy myöntää et tä on tarttuva kappale! Paras koko levyltä.:)Vanha kappale, mut viimeviikolla tä on soinut ihan kokoajan mun päässä en tiedä miksi: D Tulee viime syksy mieleen!

JA SITTEN VIELLÄ !!!!!!!!PENDULUM

TULEE

TURKUUN

Asdfkgjhhhkikighgh Jos viellä toi keikka on sallittu, oon niin taivaassa! Mun oli tarkoitus mennä Provinssiin noita kuuntelemaan viimekesänä, mut jotenkin vaan en päässytkään paikalle. Nyt ei enää harmita, noi tulee Suomen perseenreikään, FUCK YEAA :: DEikai tässä mitään, elämä on tylsää en jaksa kertoa siitä tänään enää mitään : D Koeviikkokin lähestyy uhkaavasti...XOXO Veuxu

5 kommenttia:

 1. ihanat kengät : ) ite olin kattoos Pendulumin provinssis ja ei se ny kovin kummosta musiikkia oo :D ainakaa festareille. enemmän just klubimusaa :D

  VastaaPoista
 2. mooi! oon vähän aikaa sit alotellu blogin kirjottamista ja olis tosi jees saada lukijoita ja palautetta siitä. jos on aikaa ni käy kattomas! :)

  http://devilinanewdress-miina.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Nukke ~~ Totta, Pendulum kuulostaa enemmänki just klubimusalta! Olis ollu siistii kyl päästä itekki kuuntelee, harmi et keikka oli k 18.

  Miina ~~ Käympä tsekkaamassaa :)

  VastaaPoista